:: O nama  
D.V.V. d.o.o.
Trgovina na veliko,
tehničke i poslovne usluge

OIB: 22060474639

S. Batušića 27
10090 ZAGREB
CROATIA

Tel: +385 1 3894 616
Fax: +385 1 3894 619
Mob: +385 91 3894 616
E-mail: dvv@dvv.hr

Kako do nas?
Podaci o firmi

Tvrtka D.V.V. d.o.o., utemeljena 1990. godine, u svojoj poslovnoj organizaciji objedinjuje široki spektar stručnjaka iz pojedinih područja. Naši elektrotehničari, strojari, programeri, monteri, građevinci i ostalo osoblje su osposobljeni da udovolje i Vašim najzahtjevnijim potrebama te Vam cjelodnevno stoje na raspolaganju.

Osnovne djelatnosti tvrtke su:

POSLOVNE USLUGE I INŽENJERING
poslovi u elektroenergetici, energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije, industrijskom rashladu i procesnom upravljanju

što podrazumjeva sve pripremne radnje, projektiranje, izvođenje, puštanje u rad, održavanje.

U svojoj djelatnosti prati velike sustave u prehrambenoj industriji, kao:

AGROKOR
AGROKOR ENERGIJA
KONZUM
SPAR
AGROFRUCTUS
BELJE
JAMNICA
LEDO
ZVIJEZDA
PIK VRBOVEC
BADEL 1862
COCA COLA
DUKAT
EUROBEV
KALNIČKE VODE BIO NATURA  
SIRELA
ZAGREBAČKA PIVOVARA

i ima duži popis referentnih radova.

Tvrtka je kadrovski i tehnički osposobljena za izgradnju elektroenergetskih objekata do naponskog nivoa 20kV i rekonstrukcije (modernizacije) elektroenergetskog nivoa do 110kV, te industrijskih rashladnih postrojenja.

Kao rezultat dugogodišnjeg iskustva, tvrtka postaje Siemens Solution Partner na području industrijskih elektromotornih pogona. Tvrtka je kadrovski i tehnički osposobljena za projektiranje, proizvodnju, ugradnju i puštanje u pogon i održavanje različitih tipova elektromotornih pogona baziranih na Siemens energetskih pretvaračima.

U planovima razvoja tvrtka svoje aktivnosti i dalje usmjerava prema ino dobavljačima procesne opreme kao partner za poslove energetike, nadzora, upravljanja, montaže i puštanje u rad postrojenja.

Na temelju dugogodišnjeg iskustva u projektiranju i optimiranju industrijskih postrojenja, a u duhu sveobuhvatnih trendova štednje energije, tvrtka je osposobljena za izradu studija i projekata energetske učinkovitosti te izvedbu sustava energetske učinkovitosti.

Tvrtka raspolaže uredskim prostorom od 100 m2 te skladišnim i radioničkim kapacitetima od 300 m2.

Prosječni godišnji prihod tvrtke iznosi €1,000,000.

Prosječne zalihe u materijalu za dnevnu proizvodnju i montaže iznose cca €100,000.